Teraz jest 17 sie 2018, o 00:35

Strefa czasowa: UTC + 1


Regulamin działu


Spam i odpowiedzi nie na temat będą systematycznie usuwane by nie robić zbędnego offtopicu, dotyczy to każdej grupy.

Czy jest możliwość uzyskania tego programu?...Nie, dla Turysty, nie dla Świeżaka z 20 postami, pokaż nam i udowodnij że jesteś z nami :)



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 cze 2018, o 16:15 
Offline
Turysta
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 kwi 2018, o 21:46
Posty: 5
Model: S40
Silnik: 1.8 115
moc: KM
Rocznik: 1997
wiek: 0
Skąd jesteś?: Jaroslaw
imię: Krzysztof
Cześć
Jak w temacie, po podłączeniu do testera diagnostycznego DELPHI wyskoczył błąd 325 "utrata pamięci". Spotkał się ktoś kiedyś z czymś podobnym?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 cze 2018, o 18:58 
Offline
Volvo Fan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 mar 2016, o 22:41
Posty: 3598
Lokalizacja: Siechnice
Pochwały: 12
Model: V40
Silnik: B4184S
moc: 115
Rocznik: 1998
wiek: 31
Skąd jesteś?: Wroclaw
imię: Robert
Wiele osób ma ten błąd.Nie można go wykasować i nikt nie wie o co chodzi.
Obrazek

_________________
Obrazek

Moje Wozidełko


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 cze 2018, o 06:54 
Offline
Debeściak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 wrz 2016, o 16:57
Posty: 267
Pochwały: 2
Model: v40
Silnik: 2.0
moc: 140KM
Rocznik: 1996
wiek: 33
Skąd jesteś?: Ostojow
imię: Bartek
Potwierdzam, jak siadła mi lambda to po podpięciu też pod autocoma oprócz awarii sondy pokazało błąd pamięci. Z autem nic się nie dzieje, jeździ normalnie.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 cze 2018, o 06:58 
Offline
Turysta
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 kwi 2018, o 21:46
Posty: 5
Model: S40
Silnik: 1.8 115
moc: KM
Rocznik: 1997
wiek: 0
Skąd jesteś?: Jaroslaw
imię: Krzysztof
Wczoraj byłem na innym komputerze (już czwartym) i oprócz błędu 'utrata pamięci' pokazało także 'zawór EGR błędny sygnał'. Pierwszy błąd skasował i jak podłączał później samochód to tego błędu już nie było. A co do EGR to jutro jadę kupić zaślepkę i zobaczę czy coś to pomoże.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Nowości Nowości Mapa Strony Mapa Strony Index Mapy strony Index Mapy strony RSS RSS Lista kanałów Lista kanałów
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO