Teraz jest 14 gru 2018, o 06:51

Strefa czasowa: UTC + 1


Regulamin działu


1. Zakładając nowy temat proszę dokładnie opisać podając model, rocznik i silnik używając nawiasów.
Przykład: [V40 T4 99r] montaż MBC



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 maja 2018, o 22:38 
Offline
Turysta
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2018, o 14:50
Posty: 8
Lokalizacja: Warszawa
Model: V40
Silnik: 1,9 TD
moc: 85 KW
Rocznik: 2002
wiek: 36
Skąd jesteś?: Warszawa
imię: Pawel
Dobry Wieczór,

z racji poszukiwania w dniu dzisiejszym zaginionego światła przeciw mgielnego zauważyłem że czujnik temperatury zewnętrznej posiadam a i owszem ale do niczego nie podłączony, stąd moje pytanie - gdzie się kończy przewód od czujnika ?? i czy można zrobić samemu instalację ??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 maja 2018, o 20:55 
Offline
Debeściak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 mar 2017, o 17:44
Posty: 175
Pochwały: 1
Model: V40
Silnik: B4204T5
moc: 200
Rocznik: 2001
wiek: 25
Skąd jesteś?: Bochnia
imię: Krzysiek
jeżeli szukasz gdzie wpiąć czujnik temp. zewnetrznej to otwórz maske i szukaj wtyczki miedzy zderzakiem a chłodnicą

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 maja 2018, o 11:32 
Offline
Turysta
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2018, o 14:50
Posty: 8
Lokalizacja: Warszawa
Model: V40
Silnik: 1,9 TD
moc: 85 KW
Rocznik: 2002
wiek: 36
Skąd jesteś?: Warszawa
imię: Pawel
Gosciu napisał(a):
jeżeli szukasz gdzie wpiąć czujnik temp. zewnetrznej to otwórz maske i szukaj wtyczki miedzy zderzakiem a chłodnicą

własnie wtyczki nie ma lub nie znalazłem i tu jest cały problem. stąd moje pytanie
nie_mlody napisał(a):
gdzie się kończy przewód od czujnika ?? i czy można zrobić samemu instalację ??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 maja 2018, o 13:56 
Offline
Turysta
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2018, o 14:50
Posty: 8
Lokalizacja: Warszawa
Model: V40
Silnik: 1,9 TD
moc: 85 KW
Rocznik: 2002
wiek: 36
Skąd jesteś?: Warszawa
imię: Pawel
już sobie poradziłem, znalazłem wtyczkę, czujnik był na swoim miejscu, niestety uszkodzony - podaje błędne wartości.

do zamknięcia


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Nowości Nowości Mapa Strony Mapa Strony Index Mapy strony Index Mapy strony RSS RSS Lista kanałów Lista kanałów
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO