Teraz jest 27 maja 2018, o 00:20

Strefa czasowa: UTC + 1


Regulamin działu


1. Zakładając nowy temat proszę dokładnie opisać podając model, rocznik i silnik używając nawiasów.
Przykład: [V40 T4 99r] montaż MBC



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 maja 2018, o 08:21 
Offline
Turysta
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 maja 2018, o 20:44
Posty: 2
Model: v40
Silnik: D4192t 115
moc: km
Rocznik: 2002
wiek: 0
Skąd jesteś?: Gdansk
imię: Tomasz
To moj pierwszy post na forum, takze na wstepie witam i pozdrawiam wszystkich.

Jestem posiadaczem v40 od kilku dni i szukam informacji czy da sie jakos ustawic wyswietlanie spalania chwilowego zamiast np. temperatury?
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 maja 2018, o 08:38 
Offline
Początkujący
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lip 2017, o 09:12
Posty: 64
Model: v40
Silnik: D4192T3
moc: 115
Rocznik: 2003
wiek: 0
Skąd jesteś?: Lubelskie
imię: Arek
Cześć
Tak, pokrętłem info car centre nad radiem po lewej, a poniżej panelu nadmuchu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 maja 2018, o 11:28 
Offline
Turysta
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 maja 2018, o 20:44
Posty: 2
Model: v40
Silnik: D4192t 115
moc: km
Rocznik: 2002
wiek: 0
Skąd jesteś?: Gdansk
imię: Tomasz
Dzieki za szybka odpowiedz!
W moim egzemplazu chyba nie ma tego pokretla. Zalaczam fote.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 maja 2018, o 11:40 
Offline
Debeściak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 mar 2016, o 21:49
Posty: 113
Model: S40
Silnik: D4192T3
moc: 116KM
Rocznik: 2002
wiek: 28
Skąd jesteś?: Rzeszow
imię: Janek
Więc nie masz komputera pokładowego i będzie wyświetlana tylko temperatura.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 maja 2018, o 11:48 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2014, o 21:59
Posty: 7671
Pochwały: 84
Model: v40
Silnik: B4204T5
moc: 200+
Rocznik: 2001
wiek: 38
Skąd jesteś?: Nowa_Pogorzel
imię: Piotrek
Przełącznik, wiązka i trochę roboty. Jeżeli licznik jest przystosowany to ruszy.

_________________
Mody:MBC+Boost+EGT+katOFF+SARD4bar
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 maja 2018, o 15:54 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 kwi 2013, o 11:17
Posty: 18654
Pochwały: 82
Model: v40
Silnik: KLEKOT T2
moc: pincet
Rocznik: 1999
wiek: 100
Skąd jesteś?: Lodz
imię: Jancio
zamykam
czy-da-si-zamontowa-komputer-pokadowy-t2266.html?hilit=info%20center

_________________
MÓJ RUMAKObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Nowości Nowości Mapa Strony Mapa Strony Index Mapy strony Index Mapy strony RSS RSS Lista kanałów Lista kanałów
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO