Teraz jest 22 lip 2019, o 04:14

Strefa czasowa: UTC + 1


Regulamin działu


1. Zakładając nowy temat proszę dokładnie opisać podając model, rocznik i silnik używając nawiasów.
Przykład: [V40 T4 99r] montaż MBC



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 mar 2019, o 19:25 
Offline
Turysta
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2017, o 21:23
Posty: 3
Model: V40
Silnik: B4204S
moc: 100KW
Rocznik: 2004
wiek: 0
Skąd jesteś?: Polska
imię: Jakub
Cześć,
Jak w temacie mam problem z immo. Z tym działaniem jak się chce, to dokładnie jest tak, że gdy próbuję uruchomić auto po dłuższym postoju, to muszę wyłączyć wszystkie odbiorniki prądu, potem mogę na spokojnie odpalić auto. Czasami dzieje się tak, że muszę 5-6 razy przekręcić kluczykiem, żeby nie pojawił się błąd immo.
Najczęściej taki problem pojawia się przy brzydkiej pogodzie, jak jest ciepło, to problem nie występuje.
Poszukuję wiedzy na ten temat i z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka


Ostatnio edytowano 27 mar 2019, o 19:54 przez ric01234, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 mar 2019, o 19:49 
Offline
Volvo Fan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sie 2013, o 14:21
Posty: 5576
Pochwały: 20
Model: v40
Silnik: 1.9 T4
moc: 200
Rocznik: 1998
wiek: 39
Skąd jesteś?: Lazy
imię: Rafal
Źle opisany tytuł :zomby
poszukaj na forum

_________________
raptusowe 1.6 T4

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 mar 2019, o 14:23 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 kwi 2013, o 11:03
Posty: 6845
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 13
Model: V40
Silnik: 1.9 T4
moc: 200+
Rocznik: 1997
wiek: 37
Skąd jesteś?: Krakow
imię: Wojtek
wyczyść wszystkie masy klemy sprawdz napięcie na aku ..

_________________
Pomiary AFR i strojenie LPG z AFR-Strojenie LPG i inne porady
V40-1.9 T4 -wałki z 2.0 N/A-Filtr 1000ccm-Down pipe 3 cale-CAT-magnaflow-pompa -hamulcowa 1 cal -Xenon 6000 K


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 kwi 2019, o 10:39 
Offline
Turysta
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2017, o 21:23
Posty: 3
Model: V40
Silnik: B4204S
moc: 100KW
Rocznik: 2004
wiek: 0
Skąd jesteś?: Polska
imię: Jakub
Już sobie poradziłem z problemem. Jakby ktoś pytał, to wyczyściłem wszystkie punkty masy, dodatkowo wyczyściłem każdą złączkę płynem kontakt, która szła od anteny immo do samego sterownika


Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Nowości Nowości Mapa Strony Mapa Strony Index Mapy strony Index Mapy strony RSS RSS Lista kanałów Lista kanałów
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO