Halloween 2024 for Volvo v 40
-
- Debeściak
- Model: v40
- Silnik: 1,8
- moc: 115
- Rocznik: 1999
- Skąd jesteś?: Polska
- imię: daro
Halloween 2024 for Volvo v 40
Drodzy koledzy powiem wam że mam dosyć ludzkiej głupoty i gównażerii na ulicach. Dziś wieczorem wracając z córką ze sklepu dostałem celowo jajkiem w prawy przedni błotnik ( ot tak bo jest halloween i niektórzy mają dobrą zabawę) Dzieciak mi się wystraszył od huku, samochód zachlapany z boku a grupka “uroczej młodzieży“ dała nogę między bloki kiedy zawróciłem i postanowiłem się zapytać który taki mądry. A najlepsze jest to że w miejscu uderzenia popękał lakier a na błotniku przy lusterku zszedł lakier bezbarwny na jakieś 17 cm długości i 7 cm szerokości. Zadzwoniłem na policję - mieli puścić tam patrol a sprawę uszkodzenia mogę zgłosić do ścigania tylko gwarancji nie ma czy w ogole kogoś znajdą (tam raczej kamer monitoringu nie było). Rozpatrując sprawę pod kątem finansowym to wiadomo że nasze v 40 są już leciwe i taki błotnik to może nie majątek ale żeby teraz to pomalować to Pan lakiernik 500 zł krzyknie ale to już nie o to chodzi - poprostu krew mi się gotuje że taki cham jest w zasadzie nie do odnalezienia i będzie dalej łaził bezkarny i “świętował halloween“. Mam zatem pytanie zgłaszali byście coś takiego oficjalnie na policję? czy raczej trzeba się pogodzić z faktem i nie drążyć tematu.
-
- Turysta
- Model: S40
- Silnik: 1.9
- moc: 115
- Rocznik: 2002
- Skąd jesteś?: SwieradowZdroj
- imię: Grzegorz
Re: Halloween 2024 for Volvo v 40
Aaa... to już wiem po co mojemu Brajanowi była potrzebna wczoraj paleta jajek